Τελευταία Αποστολή (1949) HD

597 προβολές

0   0

Πλοκή: Μια νεαρή κοπέλα συλλαμβάνεται για τον φόνο της μητέρας της. Στο αστυνομικό τμήμα αφηγείται την ιστορία της, ξεκινώντας από τον πρώτο χρόνο του Γερμανοϊταλικού πολέμου. 

Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και είχε διαφύγει στο Κάϊρο και η Ουγγαρέζα μητέρα της συζούσε με ένα Γερμανό αξιωματικό.

Η κοπέλα μπήκε στην Αντίσταση και όταν ο πατέρας της γύρισε στην Ελλάδα για μια αποστολή, η μητέρα της τον πρόδωσε στους Γερμανούς. 

Η κοπέλα ομολογεί ότι δεν συγκράτησε το θυμό της και πυροβόλησε την μητέρα της. Η τελευταία όμως, λίγο πριν πεθάνει, δηλώνει ότι αυτοπυροβολήθηκε και ζητάει από την κόρη της συγνώμη.

Έτος: 1949

Πρεμιέρα: 4 Απριλίου 1949

Διάρκεια: 80'

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος

Συγγραφέας: Νίκος Τσιφόρος

Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος

Εταιρία παραγωγής: Απόλλων Φιλμ

Ηθοποιοί: Σμαρούλα Γιούλη , Αθανασία Μουστάκα , Μιράντα Μυράτ , Βασίλης Διαμαντόπουλος , Νίκος Τζόγιας , Δήμος Σταρένιος , Θάνος Τζενεράλης , Σοφί Λιλά , Βαγγέλης Πρωτόπαππας , Ρένος Κουλμάσης , Κίμων Φλεττός , Σπύρος Καλλιμάνης , Γιώργος Χαμαράτος , Μ. Τακατάκης 


Δημοσιεύθηκε 5 months ago

Category Ελληνικές Ταινίες  /  Περιπέτεια

Εμφάνιση Όλες
Σχόλια

0 Σχόλια

  Ταινίες με Υπότιτκους

  × Ακατάλληλες + 18 Γουέστερν Δραματικές Δράσης Εγκλήματος Επ.Φαντασίας Θρίλερ Ιστορικές Κωμωδίες Μυστηρίου Ντοκιμαντέρ Περιπέτειες Πολεμικές Ρομαντικές Τρόμου Φαντασίας Φίλμ Νουάρ Χριστουγεννίατικες

  Ελληνικές Ταινίες

  Αισθηματική Βουκολική Δράμα Έγκλημα Ιστορική Κοινωνική Κωμωδία Μουσική Μυστήριο Περιπέτεια Πολεμική Τρόμος

  Παιδικές - Animation

  Κινούμενα Σχέδια Παιδικές - Οικογενειακές

  Άτομα και Συλλογές

  Συλλογές Ταινιών Δημοφιλή Άτομα Ακατάλληλες + 18